Klusbedrijf de Kameleon

Diensten

Wil je meer weten? Vraag hier extra informatie aan.

Renovatie en onderhoudsspecialist

Klusbedrijf de Kameleon is vanuit Vlagtwedde actief als allround klusbedrijf. Ons werkgebied is ongeveer 60 kilometer hieromheen. Voor het renoveren en onderhouden van diverse werkzaamheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over ruim 20 jaar ervaring en zijn daarom de aangewezen partij om uw klus te klaren. Of het nu draait om het installeren van een nieuwe keuken (inclusief apparatuur) of het aanleggen van een compleet nieuwe badkamer, wij ronden uw project succesvol af.

Badkamer laten renoveren?

Is uw badkamer gedeeltelijk of in zijn geheel toe aan vervanging? Wij komen het graag voor u in orde maken. Ook de elektriciteits- en loodgieterswerkzaamheden nemen wij voor onze rekening, zodat u niet met meerdere partijen in zee hoeft te gaan. U heeft één aanspreekpunt, waardoor de lijnen altijd kort zullen zijn.

Toe aan een nieuwe keuken?

Klusbedrijf de Kameleon verzorgt het graag voor u. Wij hebben voor vele particulieren de aanleg van de nieuwe droomkeuken mogen verzorgen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor u de apparatuur van uw nieuwe keuken.

Heeft uw vloer vervanging nodig?

Of u een nieuwe laminaat of PVC-vloer wilt of toch kiest voor een stenen vloer, Klusbedrijf de Kameleon legt deze graag voor u aan. Dankzij onze expertise is de klus sneller geklaard dan u zou denken!

Specialist in binnen- en buitenschilderwerk

Een tussenwand laten plaatsen?

Geen enkel probleem. Wij snappen dat u mogelijk denkt aan een privé kantoor in uw eigen woning. Tevens kunt u hier gebruik van maken wanneer u van een groot pand een studentenhuis wilt laten maken.

Advies bij draagconstructies

Wij voeren zelf geen draagconstructies uit, wij kunnen u hierbij wel adviseren, maar het zelf uitvoeren van constructieve draagwerkzaamheden behoort niet tot ons dienstenpakket.

Klusbedrijf de Kameleon

Toch nog vragen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag!
logo-kameleon-transparant.png

Klusbedrijf de Kameleon kan voor de meest uiteenlopende klussen worden ingezet! Wilt u weten of klusbedrijf de Kameleon de ideale partij voor uw verbouwing is? Neem dan contact met ons op

Telefoonnummer

Social